Skräddarsydda resor till Biarritz

Skräddarsydda resor till Biarritz

Under en vecka eller lång-weekend så kör ni all-in surf eller så kombinerar ni med golfturer, vinprovning och vandring i Pyrenéerna. Ni bor på läckert hotell inne i centrala Biarritz med gastronomiska kök runt hörnet. Surfing är inte bara surfing i Biarritz. Här finns små läckra gränder som varvas med palats och vackra stränder. Biarritz är på en och samma gång en cool, chic och vacker stad.

En udda, inspirerande och glädjefylld upplevelse. Surfing är långt ifrån en sport, snarare en livsstil men framförallt en lek. Det handlar om att utmana sig själv men samtidigt om att finna ett lugn.

Det blir allt populärare att att dra med hela kompisgänget till Biarritz under en långweekend eller under en vecka. Under maj samt september & oktober så skräddarsyr vi gruppresor just efter era önskemål.

Dagarna fylls med  läckra road-trips i både franska och spanska delen av Baskien, vackra stränder med fina och förlåtande vågor för nybörjare. Kvällarna förgylls med besök på våra favorita restauranger i Biarritz och San Sebastian.Om du hellre håller dig på land någon dag så finns det mängder med andra roliga aktiviteter; spa, finfin shopping, mängder av mysiga caféer och barer eller bara ligga och njuta av solen på någon av Biarritz många stränder. Är du sugen på att varva detta eller surfing med golf har du kommit helt rätt – Biarritz är nämligen hem till några av Europas äldsta och finaste golfbanor.

Surfakademiens program, guider och tio-åriga erfarenhet från området säkerställer att alla i gänget får ut det maximala av sin vistelse hos oss i Biarritz.