Biarritz
Kick-off i kontrasternas stad

Kick-off i kontrasternas stad

Under en lång-weekend kombinerar ni konferens och boende på läckert hotell i centrala Biarritz med att surfa i Europas surf-mecka med utsikt över vackra Pyrenéerna och med gastronomiska kök runt hörnet. Surfing är inte bara surfing i Biarritz. Här finns små läckra gränder som varvas med palats och vackra stränder.

Biarritz är på en och samma gång en cool, chic, charmig, vacker och mytomspunnen stad i sydvästra Frankrike. Med den ena foten i en anrik historia med vacker arkitektur, underbar natur och fine dining och den andra stadigt ståendes i Europas utan tvekan mest levande surf- community.

Populärast är att genomföra kick-offen under en långweekend, torsdag - söndag, med konferens på fredag- och lördagförmiddagarna. Eftermiddagarna fylls av läckra road-trips i både franska och spanska delen av Baskien, vackra stränder med fina och förlåtande vågor för nybörjare, och kvällarna förgylls med besök på våra favorita restauranger i Biarritz och San Sebastian. Om du hellre håller dig på land någon dag så finns det mängder med andra roliga aktiviteter; spa, finfin shopping, mängder av mysiga caféer och barer eller bara ligga och njuta av solen på någon av Biarritz många stränder. Är du sugen på att varva detta eller surfing med golf har du kommit helt rätt – Biarritz är nämligen hem till några av Europas äldsta och finaste golfbanor.

Läs gärna vidare om vårt kick-off-upplägg.