Galicien
Into the wild kick-off

Into the wild kick-off

Nytt för i år är att vi även erbjuder härliga företagsupplägg till vackra Galicien - ett mäktigt landskap i nordvästra Spanien beläget på Pyreneiska halvön som har en otroligt dramatisk och vacker natur, rik kultur och historia samt Europas kanske mest orörda och Spaniens bästa vågor.

Modernt, spännande, avskalade och samtidigt mysiga Hotel Herbeira eller lodgen Golmar, nyligen rankad av Sunday Times till en av Europas läckraste sommarvillor. Två härliga boendealternativ. På både Herbeira och Golmar bor vi i läckra dubbelrum - och bra konferensmöjligheter finns i anslutning till våra båda boenden.

Det som gör Galicien unikt är kombinationen av dramatiskt landskap, 600 meter höga klippor som möter Atlantens vågor, charmiga små byar, ett kök som är rikt på fisk och skaldjur och långa öde stränder. Vi är såklart mobila och åker dit surfingen är bäst för dagen. Oftast åker vi till finfina sceniska stranden Pantin - en av våra absoluta favoritvågor i Europa, vår egen lilla hemlighet eller på roadtrip längs Galiciens dramatiska kust.

Hit flyger ni lättast med Iberia från Stockholm via Madrid till La Coruna.