Vi vill göra er nästa konferens

Vi vill göra er nästa konferens

Surfakademins upplevelsebaserade långweekend för ledningsgruppen, projektgruppen eller företaget är ett helhetsuppägg som inkluderar boende på läckert hotell, konferensmöjligheter, spännande mötesformer, kulinariska upplevelser, härliga roadtrips på jakt efter de bästa vågorna för dagen och många skratt.

Vårt snabbaste ökande segment på Surfakademin har under de senaste åren varit företagsresor. Många företag återkommer även år efter år vilket såklart är kul och den bästa feedback vi kan få. Responsen vi får från företag som reser med oss är att det idag finns en otrolig likriktning i konferenserbjudanden och att det lätt blir anonymt och generiskt. 

Surfakademin har genomfört konferenser de senaste fyra åren med ledninggrupper på 8 personer upp till företag på 55 personer. Vi erbjuder upplevelsebaserad konferenser i sydvästfranska Biarritz eller spanska Galicien - en annorlunda och färgsprakande upplevelse som är helt unik i sitt slag. Alltid personliga och dynamiska. Läs gärna vidare om vårt generella kick-off paket, men vi kan såklart skräddarsy ett paket efter era preferenser. Hör gärna av er om ni vill prata med någon av våra tidigare kunder.

Vi erbjuder såklart alternativa aktiviteter för de som inte vill surfa så som läckra saluhallar, mysiga caféer, vinbarer med vinprovning, museer, spa, mycket fina golfbanor, möjlighet att vandra i Pyrenéerna, etc etc.