Kick-off vid Atlanten

Kick-off vid Atlanten

Under en lång-weekend kombinerar ni konferens, boende på härliga hotell med att surfa Europas bästa vågor med gastronomiska kök runt hörnet på någon av våra två härliga destinationer - läckra, vackra och lättillgängliga Biarritz i sydvästra Frankrike eller magiska Galicien längst ut på den Iberiska halvön.

En udda, inspirerande och glädjefylld upplevelse. Surfing är långt ifrån en sport, snarare en livsstil men framförallt en lek. Det handlar om att utmana sig själv men samtidigt om att finna ett lugn. Surfing är den perfekta team-building aktiviteten, både indiviualistisk och kollektivistisk på en och samma gang – att leva i nuet och släppa allt annat runtomkring.

Populärast är att genomföra kick-offen under en långweekend, torsdag - söndag, med konferens på fredag- och lördagförmiddagarna. Eftermiddagarna fylls av läckra road-trips, vackra stränder med fina och förlåtande vågor för nybörjare, och kvällarna förgylls med besök på våra favorit restauranger. Om du hellre håller dig på land någon dag så finns det mängder med andra roliga aktiviteter.  

Surfakademins program, guider och tio-åriga erfarenhet från området säkerställer att alla i företaget får ut det maximala av sin vistelse hos oss.

Är surfing verkligen något för vårt företag, testa er på vår corporate guide.