S

uccén från ifjol fortsätter - vi är fortfarande helt tagna av nyfikenheten. Just därför har HEMMAVID blivit en given destination för Surfakademin, från april - november där vi alternerar Varberg med Österlen. Våra surf & yoga retreats hemmavid är desajnade för både dig som aldrig surfat tidigare samt för dig som har surfat en del runtom och nu är sugen på att komma igång med surfen i vår bakgård.

Lifestyle deluxe, vi trollar tillsammans fram ett upplägg fyllt av allt vi tycker är kul; surf, yoga, meditation, kallbad, andningsövningar, roadtrips längs den halländska och skånska myllan & mumsiga middagar.

Dreamteam-vibes, våra surf & yoga retreats hemmavid hostas av Jens & Peter samt Gabriella eller Adam som leder yoga & meditationen.

För våra weekends i Varberg så bor vi alla tillsammans på Varbergs Fästnings Bed & Breakfast, där boende i dubbelrum och frukost är inräknat i priset.

Under påsk- & höstlovet, så har vi skapat något helt unikt. Herrgården på Österlen med sina böljande ägor, ett otroligt zenlikt landskap, sträcker ut sig precis framför våra fötter och ligger en knapp mil ifrån havet. Här landar vi mellan våra roadtrips runtom i den skånska myllan. 

Såklart ingår alltid bästa vibsen, all utrustning som brädor, våtdräkter och yogamattor samt road trips.

Men tänk om det är platt då? Det kan absolut vara platt även om vi känner att Poseidon kommer att välsigna oss med vågor. Men om vågorna uteblir så kommer vi att yoga, meditera, hikea, paddelträna, bada & basta, snacka stories, njuta av herrgårdens & fästningens habitat, känna in långa mysmiddagar med mera. Surfakademin tar det alltid vidare.

Under 2020 när våra egna surftrippar fick skjutas på framtiden så började vi instinktivt att upptäcka surfen hemmavid mer än någonsin, och vi blev så härligt överraskade.